Herning
Oasekirke

Herning Oasekirke søger præst

Om os

• Vi er en evangelisk luthersk karismatisk frimenighed og er del af Dansk Oases menighedsnetværk.
  • Vi ønsker at række ud, til andre end os selv.
  • Vi tror på at kirke er der hvor menigheden er – derfor prioriterer vi hellere præst end fast ejendom.
  • Vi deler liv – på godt og ondt – og vi lægger vægt på at være den udvidede familie for hinanden og dem vi er i blandt.
  • Vi er ca. 45 voksne medlemmer og ca. 30 børn og teenagere
  • Vi er også ungdomskirken BASIC, som består af ca. 40 unge.

Som vores nye præst tænker vi at du…

• Er uddannet teolog eller har en bachelor i teologi
  • Er ledende og visionær
  • Brænder for at bygge bro mellem Oasekirken og Basic og vil støtte op som ”en hånd i ryggen” for de unge.
  • Tager ansvaret for planlægning af gudstjenester, forkyndelse, kirkelige handlinger, sjælesorg mv.
  • Brænder for at udruste menigheden og den enkelte til liv og tjeneste
  • Er indstillet på at være med til at bringe de ressourcer vi har i spil og kalde det frem som den enkelte er kaldet til at bidrage med i menigheden og i verden.
  • Er indstillet på at dit arbejde sker i samarbejde med ledelse og tjenesteteams.

Praktisk information

Stillingen er på 40%. Løn forhandles med udgangspunkt i ansøgerens kvalifikationer.

Kan du se dig selv som præst i Herning Oasekirke, så send frimodigt en ansøgning til eklund@fiberpost.dk.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Formand Mette Eklund på tlf 23987290. Stillingen ønskes besat 1. august 2019. Ansøgningsfrist 6. maj 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 19-20.

“For hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg midt iblandt dem”

Matthæusevangeliet 18:20